Keramiek in tuin, Klara Kristalova

 

Princessehof: Human after all nog tot en met 5 september


Human after all is de grote tentoonstelling, die tot begin september blijft (foto)

Nieuwe tentoonstellingen: Koen Theys en om Kim Habers en daarnaast ook om Huid en haar, een selectie uit de aanwinsten van het museum tussen 2015 en 2021.

  1. Koen Theys, Social treasures. Een schatkist met goudstukken, diamanten en juwelen. Kleurrijke maskers. Een mysterieus relikwie. Met zijn
    ogenschijnlijk vrolijke werk levert Koen Theys (Brussel, 1963) commentaar op maatschappelijke constructies als cultuur, kunst en welvaart. Theys realiseerde de werken in het Europees Keramisch Werkcentrum.
  2. Huid en haar. Aanwinsten hedendaagse keramiek, 2015 -2021. Tanya Rumpff, conservator moderne en actuele keramiek, presenteert werken van o.a. Adriana Baarspul, Johannes Nagel, Nicholas Pope, Olivier van Herpt en Rachel de Joode.
  3. Kim Habers, Meu Corpo é Politico. Een keramische installatie met porselein en licht. Het werk is ontwikkeld in het Europees Keramisch Werkcentrum en draait om de ecologische misstanden in Brazilië.

Zomer

Op de buitenmuren in de tuin van het Princessehof komt deze zomer ’s avonds de 'princesse' tot leven middels videoprojecties, muziek en licht. Zie: "De Princes opnieuw in de schijnwerpers" op de pagina Nieuws en agenda. De tickets hiervoor zijn echter uitverkocht.

meer informatie »