Vijversburg: Open in herfstvakantie. Nacht van de nacht, foto-expositie.


Vijversburg: Op Vijversburg volgen in oktober nog enkele activiteiten. In de herfstvakantie zijn theesalon en paviljoen 's middags open.

Boekenbosfeest is weer voorbij

Foto-expositie

Ruim 250 kinderen van basisscholen uit de gemeenten Tytsjerksteradiel en Dantumadiel hebben natuurgebied ’t Bûtenfjild door de lens van de camera bekeken. De 30 “winnende” foto’s van tien dagen “Bermtoeristen Bûtenfjild” zijn tot en met zaterdag 24 november te zien in het Paviljoen. Bekijk hier de openingstijden van het Paviljoen. Van 20 oktober tot en met 24 november. Openingstijden theesalon en paviljoen: Zondag van 11.00 – 17.00 uur. In de maanden oktober en november ook op zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. In de herfstvakantie: maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober van 13.00 – 17.00 uur.

Nacht van de nacht

Zaterdag 27 oktober begint de Nacht van de Nacht. In Vijversburgs Sprookjesbos valt die nacht te beleven Trek warme sprookjesachtige kleren aan en neem voor de zekerheid een zaklamp mee. Kosten: kinderen tot en met 12 jaar € 2,- en volwassenen € 3,- inclusief een consumptie. Meld je van te voren aan via info@vijversburg.nl en ontvang je startmoment. De start is tussen 19.00 en 20.30 uur en de tocht duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan tot woensdag 24 oktober en vol=vol. Let op: deelname is op eigen risico en tijdens de tocht worden er foto’s gemaakt. Bij zeer slecht weer gaat de tocht niet door. Check www.vijversburg.nl

meer informatie »